Osztálytalálkozó

2007. július 21., szombat

Anyának az 5. éves érettségi osztálytalálkozója volt. Bármennyire is felkészült előző este, sokáig fenn voltak, és még tovább szöszmöszöltek másnap, így a szokásos cirkusszal, és a szokásos késéssel indultunk el Tokajba. Én nem tudom, hogy mikor nőnek már fel! Anya nagyon izgult, de a végére persze minden jól sikerült. Beugrottunk Mamáékhoz, kicsit beszélgettek Apával, de aztán én eléggé megéheztem, így átmentünk anyához Tokajba. Bemutatott a volt osztálytársainak, és elmondhatom: rendkívüli sikernek örvendtem. Apával tettünk egy kört: elvitt Erdőbényére, ahol elvette anyát két éve, sétáltunk, és közben elmesélte a sztorit,- legalábbis ahogyan ő emlékezett ;)
Aztán visszafelé anyát is felvettük és visszamentünk Mamáékhoz.
Anya és Apa előző este:





Viktorral eléggé összebarátkoztam:
Jó volt!
Másnap meglátogattuk a két Dédimamám! Ráadásul mivel a nyíregyházi Dédike pont most költözött, még anyáék sem látták az új lakást, ezért mindenkinek volt bőven kíváncsiskodnivalója! Egyébként a lakás nagyon jó lett, és megismertük anya nagynénjének, Andinak a leendő férjét (ihhihhi), Ricsit. Ricsiről találtunk egy elég kifejező képet anyával, hasonlít, kivéve, hogy Ricsi mosolyog! Egyébként mindenki nagyon szimpatikusnak találja és nagyon örülünk Neki! És a kép pedig:
Utána Téglásra mentünk, ahol a téglási Dédikét, és anya testvérének, Gabinak a családját ismertük meg.
Visszafelé megálltunk kicsit pihenni, (és apa elszívott egy cigit...! grrr! ), anya készített pár fotót, mert nagyon szép idő volt, és jó meleg!

és végül Hármasban:







1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Check out money making opportunities at Netlaborer and feel free to apply for any of these jobs! Employers can post for free as well!