"TK"

2010. január 24., vasárnap

Apa javaslatára közhírré tétetik, hogy nem csak jó dolgok történnek velünk, hanem rosszak is, és nem csak jól csinálunk mindent, hanem rosszul is.
Íly módon szombaton anya totálkárra törte apa autóját a csillaghegyen lefelé jövet elkerülvén egy 5 méter mély "árkot" (hány métertől szakadék?) és aztán bal oldalon -kicsit megroggyantva egy bozótot és egy drótkerítést- fejre vagy mire fordult.

Utasai: barátnője és "annak" élettársa. Mindenki jól van, -köszönhetően a biztonsági öveknek- kivéve a Seatot és a 2010-es és további évek költségvetését ami szintén totálkáros lett.

Kórház csak abból lett volna, ha anya a 3. féle szondát sem bírja megfújni, úgyhogy egy tüdőszűrés erősen befigyel, ugyanis az ügyintézés végére már a fél 3. kerületi rendőrkapitányság értetlenül állt a kérdés előtt, hogy nincs az a szonda amit át bírna fújni. Hiába mondta, hogy szívesen megy vérvételre, és neki ugyan ne bizonygassák, hogy az milyen kellemetlen, mert volt már olyanon, nem nagyon voltak lelkesek egy ilyen kerülőért. Inkább szurkoltak erősen.
Köszönjük Varga Gábornak az ébredést és a segítséget.
Legutóbb úgyis azt mondtam Ildinek, hogy ő a szejelmem: "Gááboj, aki itt volt". 
 


0 megjegyzés: