Dömping

2009. december 9., szerda

Ma reggel, -mintha mi sem történt volna, -megint elaludtunk :) Tehát reggel még minden a régi volt, pár kör hajkurászás után elindultam a bölcsibe apával, és akkor...
(Este megnéztünk pár tudományos site-ot, de nem híreztek rendkívüli csillagállásról.) És mégis... valami történhetett.
Ahogy anya ráfordította a kulcsot a zárra, elkezdett őrült módjára takarítani :) Gondolta, a munka várhat, de ez már nem nagyon :D

Tervbe volt véve egy karácsony előtti nagytakarítás, de arra nem gondolt, hogy egy-két nap alatt abszolválni képes. Listát készítettünk, nagyjából tervekkel, olyan időbeosztás szaga volt az egésznek, hogy mit is kell át- és lemosni. Ezzel szemben szinte öntudatlan zombiként pörgött vagy hat órán keresztül. Kimosta az ágyneműket, áztatta a lepedőket, kisúrolt sütőt, mikrót, gáztűzhelyet, szőnyeget, vizkőtlenített vízforralót, mosott falat, villanykapcsolót, ajtót, szegőlécet., és este...:



Ebben én is segítettem. Ugyanis az Angyalka vagy Jézuska vagy mikor kinek mondják, megbízott, hogy segítsünk be neki a csomagolással.

Tudjátok... válság van.
Ezért fogyott el a Mikulás piros zacskója, és ezért kellett varrnunk neki egyet, és ezért kell segítenünk a Karácsonyi Ajándékhozónak is!


Később még a konyhai virágos képeket is téli hangulatúra cseréltük.
Én nem tudom, mi van most, de élvezem ezeket a napokat :)

0 megjegyzés: